Plantenonderhoud
Heb jij geen groene vingers of weinig tijd voor het onderhoud van planten?
Dan is ons unieke Smart Water Control System ideaal! Door middel van het SWC-Systeem worden de kantoorplanten naar behoefte voorzien van water. Hierdoor hoeven wij minder vaak langs te komen voor onderhoud en kan jij je focussen op wat echt belangrijk is.
Onderhoudsprijzen
Het eerste jaar gratis onderhoud na aanschaf bij 123kantoorplanten met een swc-systeem in Nederland en Antwerpen. Daarna vanaf €269,- excl btw per jaar. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes en per kwartaal opzegbaar.
Prijs per jaar Aantal planten
€ 269 0-9
€ 425 10-19
€ 585 20-29
€ 745 30-39
€ 900 40-49
€ 1175 50-69
€ 1499 70-89
€ 1899 90-119
€ 2299 120-149
€15,- p/s >150

Een groen kantoor zonder zorgen

Nadat de kantoorbeplanting is aangeschaft is het onze taak de sierwaarde te behouden. Het eerste jaar doen wij dat volledig kosteloos, daarna is de keus aan jou. 

Vanaf 10 planten adviseren wij het onderhoud uit te besteden aan 123kantoorplanten. Met onze 300 liter waterwagens zijn wij namelijk in staat de kantoorbeplanting veel efficiënter te voorzien van de juiste hoeveelheid water. Daarnaast is het onderhoud meer dan alleen water geven en juist dat vakmanschap zorgt voor een uitstekende gezondheid van jouw kantoorplanten voor een langere periode. 

Kantoorbeplanting onderhouden is vakmanschap

123kantoorplanten brengt kennis, ervaring en techniek samen. Wij hebben o.a. de kennis dat kantoorplanten hun groeiseizoen starten vanaf april, ongedierte zich gaat verspreiden vanaf mei en de verwarming zorgt voor een drogere lucht vanaf november. Hierdoor kunnen wij op het juiste moment voeding toedienen, controleren op ongedierte en de kantoorplant snoeien op het juiste moment. 

Indien nodig voeren wij deze taken uit tijdens onze servicebeurt:

Onderhoud kantoorplanten

  • Watergeven
  • Voeding toedienen
  • Lelijk blad verwijderen
  • Snoeien
  • Stof verwijderen
  • Controleren & bestrijden van ongedierte

Smart Water Control System

Onze unieke wijze van plantverzorging is alleen mogelijk door middel van het SWC-systeem. In 2015 is Michiel Ingen Housz begonnen met het optimaliseren en testen van dit SWC-systeem. Hierbij was zijn doelstelling om diverse plantensoorten de juiste hoeveelheid water te laten opnemen over een langere periode van tijd. Hiermee worden de twee belangrijkste doodsoorzaken van kantoorplanten vermeden; namelijk te veel of te weinig water. In 2022 is het systeem beproefd gelanceerd en breidt het assortiment geschikte kantoorplanten zich langzaam uit.

Door middel van het SWC-Systeem worden onze kantoorplanten naar behoefte voorzien van water. Vanuit het grote waterreservoir wordt het water naar de plant getransporteerd. Hierdoor hoeven wij minder vaak langs te komen ten opzichte van traditionele systemen zoals bijvoorbeeld vulcastrat of hydrocultuur. Aan het water voegen wij speciale voeding toe. Bovendien gaat het water niet stinken. 

Ook is het SWC-systeem voorzien van een sensor, deze geeft ons de informatie over het waterniveau. Op deze manier weten wij wanneer het water aangevuld moet worden en kunnen wij de onderhoudsfrequentie en dus ook de onderhoudskosten minimaliseren.