Plantenset Strak (10 stuks)

Plantenset Strak (10 stuks)

Met dit plantenpakket kun je gemakkelijk een middelgroot kantoor voorzien van voldoende groen. In deze bundel zitten 10 grote kantoorplanten in hoge stakke bakken in één van de volgende kleuren; zwart, wit, taupe of groen. Alle planten zijn voorzien van het SWC-systeem.

Old Price € 1.16246 Special Price € 1.16246

excl. BTW

  Niet op voorraad

  Specialist in kantoorbeplanting

  • Smart Water Control System
  Hulp nodig? +31 85 4012 700

  Al onze kantoorplanten zijn standaard voorzien van een slim watersysteem.

  Door middel van het unieke Smart Water Control Systeem kunnen onze planten zichzelf voorzien van water. Hierdoor hoeven wij minder vaak langs te komen. Vanuit de plantenbak wordt het water namelijk naar de plant toe getransporteerd. Aan dit water voegen wij speciale voeding toe. Bovendien gaat het water niet stinken. Daarnaast is het systeem voorzien van een sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat wij een melding binnen krijgen wanneer de waterbuffer bijna op is. Op deze manier weten wij wanneer het water aangevuld moet worden.

  Anderen bekeken ook
  Kantoorplant-monstera-mosstok-groot-in-pot
  Monstera Pertusum Gatenplant
  120 cm
  Vanaf
  € 10657
  Inclusief 1 jaar gratis onderhoud & garantie

  Onderhoud voeren wij uit in Nederland en Antwerpen. Het eerste jaar zijn de onderhoudsbeurten geheel gratis. Na dit jaar kunnen wij het onderhoud tegen een zeer scherp tarief aanbieden dankzij ons unieke SWC-Systeem. Tijdens een service beurt worden de kantoorplanten voorzien van water en voeding. Indien nodig snoeien wij de plant om zijn vorm te behouden en worden lelijke bladeren en stof verwijderd. Bovendien controleren wij de kantoorbeplanting om eventuele ongedierte ter plekke te bestrijden. 

  Ben je nog niet overtuigd van de kwaliteit of service? Je hoeft je geen zorgen te maken; mocht de plant zijn sierwaarde verliezen in het eerste jaar, dan zullen wij deze kosteloos vervangen.

  Meer van onze projecten
  Cadeau Concepten B.V.
  Cadeau Concepten B.V.
  Cadeau Concepten heeft een kantoorpand gelegen in Oosthuizen. Zij hebben dit pand recentelijk verbouwd tot een modern kantoor. Wij mochten de puntjes op de i zetten met tientallen prachtige kantoorplanten waardoor nu het kantoor nog meer sfeer heeft gekregen.
  Bekijk dit project
  Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
  Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
  De Kia-dealer van Zeeuw & Zeeuw heeft een showroom in Naaldwijk. Een auto kopen is volgens Ronald een echte beleving, dit moet van A tot en met Z worden verzorgd. Hier hoort een omgeving bij waar klanten zich prettig voelen.
  Bekijk dit project
  Kantoorbeplanting bij Hypershop
  Kantoorbeplanting bij Hypershop
  Hypershop is een ICT-bedrijf in Rijswijk. Mede-eigenaar Egbert heeft als uitdaging het werven van goede collega's. Het bedrijf heeft daarom als doel om het werk zo leuk mogelijk te maken. Genieten van je werk kan alleen met een mooi en gezellig kantoor.
  Bekijk dit project