Onze projecten

Wij verzorgen graag de gehele interieurbeplanting voor jouw kantoor. Onze professionals kiezen voor elke plaatst de juiste planten uit. Daarnaast nemen wij je graag het onderhoud uit handen. Goed verzorgde planten hebben namelijk een langere levensduur, een perfecte uitstraling en bieden een fijne werkomgeving. Benieuwd welke bedrijven je voorgingen? Neem hieronder een kijkje

Cadeau Concepten B.V.
Cadeau Concepten B.V.
Cadeau Concepten heeft een kantoorpand gelegen in Oosthuizen. Zij hebben dit pand recentelijk verbouwd tot een modern kantoor. Wij mochten de puntjes op de i zetten met tientallen prachtige kantoorplanten waardoor nu het kantoor nog meer sfeer heeft gekregen.
Bekijk dit project
Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
De Kia-dealer van Zeeuw & Zeeuw heeft een showroom in Naaldwijk. Een auto kopen is volgens Ronald een echte beleving, dit moet van A tot en met Z worden verzorgd. Hier hoort een omgeving bij waar klanten zich prettig voelen.
Bekijk dit project
Kantoorbeplanting bij Hypershop
Kantoorbeplanting bij Hypershop
Hypershop is een ICT-bedrijf in Rijswijk. Mede-eigenaar Egbert heeft als uitdaging het werven van goede collega's. Het bedrijf heeft daarom als doel om het werk zo leuk mogelijk te maken. Genieten van je werk kan alleen met een mooi en gezellig kantoor.
Bekijk dit project
Wij werken samen met architecten en stylisten
De Beleving interieur en meer
Peertje Projecten
Andere Kant
Leidmotiv
Let's do it!