Middelgrote kantoorplanten

Weinig ruimte op kantoor, maar wil je toch wat groens in huis halen? Dan zijn de middelgrote kantoorplanten hier perfect voor. Wij bieden verschillende soorten aan, iedere plant zal je interieur doen stralen. Onze planten zijn voorzien van het unieke SWC-Systeem, hierdoor kunnen onze planten zichzelf voorzien van water.

Lees meer Lees minder
Middelgrote kantoorplanten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
6 producten
 • Kantoorplant-monstera-gatenplant-in-pot
  Monstera Gatenplant
  70 cm
  Vanaf
  € 8107
 • Groene-kantoorplant-imperial-green-in-pot
  Philodendron Imperial Green
  70 cm
  Vanaf
  € 11485
 • Kantoorplant-yucca-middelgroot-in-pot
  Yucca Elephantipes Palmlelie
  80 cm
  Vanaf
  € 9942
 • Van laag naar hoog sorteren
  per pagina
  6 producten

  Middelgrote kantoorplanten

  Een kantoor is pas echt af als je hier mooie planten aan toegevoegd. Planten op kantoor werken stimulerend en ontspannend. Wanneer je weinig ruimte op kantoor over hebt maar toch iets groens in huis wil halen zijn de middelgrote kantoorplanten hier ideaal voor. Middelgrote kantoorplanten kun je op verschillende standplaatsen kwijt.

  Standplaats

  Middelgrote kantoorplanten kunnen op meerdere standplaatsen geplaatst worden. Zo zijn er middelgrote kantoorplanten die op een schaduwrijke standplaats neergezet moet worden zoals de Philodendron, Sansevieria en Dracaena. Andere kamerplanten hebben juist veel licht nodig zoals de Strelitzia, Yucca en Beaucarnea. Onze experts weten precies de standplaats van iedere kamerplant en adviseren je hier graag over.

  Watergeven

  Middelgrote kantoorplanten komen veel voor op kantoren. Ook zijn middelgrote kamerplanten voor op kantoor gemakkelijk te verzorgen met ons nieuwe SWC-Systeem. Door middel van het SWC-Systeem kunnen onze planten zichzelf voorzien van water. Vanuit de plantenbak wordt het water namelijk naar de plant toe getransporteerd. Hierdoor hoeven wij minder vaak langs te komen dan bij bijvoorbeeld vulcastrat of hydrocultuur.