Plantenpakketten

Wil jij de keuze voor welke planten bij jou op kantoor geplaatst worden geheel uit handen geven? Ga dan voor een plantenset! Zo heb jij jouw kantoor in één keer compleet. Wij bieden verschillende soorten plantenpakketten aan, van basic tot aan hip en trendy. Er zit voor elk kantoor een passende plantenset bij. 

Lees meer Lees minder
Plantensets
 • Levering eigen transport
 • Smart Water Control System
 • 1 jaar gratis onderhoud
 • Professioneel advies
 • Plantenset Luxe (3 stuks)

  Met dit plantenpakket kun je eenvoudig een kleine kantoorruimte vullen. In deze bundel zitten 3 middelgrote kantoorplanten in luxe zilveren of gouden potten. Alle planten zijn voorzien van het SWC-systeem en worden volledig geïnstalleerd geplaatst.

  € 1.11728 € 1.00555
 • Plantenset Trio (3 stuks)

  Met dit plantenpakket kun je eenvoudig een ruimte, zoals de receptie of entree vullen met groen. In deze bundel zitten 3 middelgrote kantoorplanten in geribbelde zwarte potten. Alle planten zijn voorzien van het SWC-systeem en worden volledig geïnstalleerd geplaatst.

  € 46389 € 41750
 • Plantenset Strak (10 stuks)

  Met dit plantenpakket kun je gemakkelijk een middelgroot kantoor voorzien van voldoende groen. In deze bundel zitten 10 grote kantoorplanten in hoge stakke bakken in één van de volgende kleuren; zwart, wit, taupe of groen. Alle planten zijn voorzien van het SWC-systeem en worden volledig geïnstalleerd geplaatst.

  € 1.46315 € 1.24088
 • Van laag naar hoog sorteren
  per pagina
  3 producten

  Kantoorplanten pakket

  Een kantoor is pas echt af als je hier mooie planten aan toevoegt. Maar hoe vind je de juiste planten voor kantoor? Zoek niet verder want met een kantoorplanten pakket heb je jouw kantoor in één keer vergroend. Deze plantenpakketten zijn voorzien van verschillende planten met een bijpassende pot. In onze pakketten is interieurbeplanting geselecteerd waarvan jij zeker lang gaat genieten. 

  Soorten kantoorplanten pakketten

  Wij bieden verschillende pakketten aan. Zo bieden wij het kantoorplanten pakket Trio aan. Deze set is voorzien van drie middelgrote kantoorplanten, geleverd in zwarte potten. Dit kantoorplanten pakket is leuk wanneer je een kleine ruimte wilt voorzien van groen. Daarnaast bieden wij de plantenset Strak aan. Deze set is voorzien van tien planten met pot in een kleur naar keuze. Dit kantoorplanten pakket is ideaal voor een middelgroot kantoor.

  Het watergeefsysteem

  123kantoorplanten is de specialist voor jouw kantoorplanten pakket. Hierbij staat ontzorgen op het gebied van planten op kantoor centraal. Dit doen wij door middel van unieke ‘slimme watersysteem’. Aan de hand van dit systeem wordt er water vanuit de plantenbak naar de plant toe getransporteerd. Hierdoor hoeven wij minder vaak langs te komen om water te geven. Zo maak je je werkomgeving groener en vooral veel gezelliger.