Over Ons

Sinds 2012 leveren wij interieurbeplanting via de website 123planten.nl. Door de jaren heen is er kennis opgebouwd die ons in staat stelt op een unieke wijze kantoorplanten te onderhouden. Met deze kennis en expertise hebben wij 123kantoorplanten gelanceerd en daar vertellen wij je graag meer over.


Innovatie

Wij hebben een systeem ontwikkeld waardoor jij langer kan genieten van je planten. Dit slimme systeem neemt de zorgen bij je weg en 123kantoorplanten behoudt de controle.

Product: Wij hebben een assortiment samengesteld dat enkel uit kantoorplanten bestaat die uitgebreid getest zijn. Alleen planten waarvan wij weten dat zij jaren goed blijven op kantoor zijn geschikt.  

Service: Wij doen het onderhoud net een beetje anders dan andere interieurbeplanters. Dat zie je terug in de onderhoudskosten. Deze onderhoudskosten durven wij, als een van de weinigen, wel  transparant op onze website te vermelden. Dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit bewijzen wij hét eerste jaar, waarbij deze service gratis is.

werken bij 123planten

Collega's

Wij bestaan uit een team van 16 vrolijke collega’s. Een niet te groot team, maar wel met grote resultaten. Wij allemaal willen jou net iets meer laten genieten van je werk met mooie kantoorbeplanting. Twee collega’s waar jij waarschijnlijk contact mee gaat hebben;

Karin werkt sinds 2018 voor 123planten en had daarvoor al carrière gemaakt in de interieurbeplanting. Ze kent 123 verschillende soorten planten en weet precies welke soorten het meest geschikt zijn voor jouw werkruimte.

Richard is er al bij vanaf 2017 en heeft ruim 30 jaar ervaring in de interieurbeplanting. Hij bezorgt, installeert en laat de werkplek weer netjes achter, maar dan groener. Je ziet hem ook verschijnen tijdens de servicebeurten waarbij de planten al beginnen te stralen als ze hem zien binnenkomen.

werken bij 123planten

Locatie

Wij zijn gevestigd in Maasdijk. Dit ligt in het Westland, het plantencentrum van Nederland. Het pand is 4200 vierkante meter. In 2022 is het pand voorzien van extra lichtstraten, dit levert extra natuurlijk licht voor de planten. Ook kwam er een complete nieuwe verdieping met kantoorruimte bij.

Wist je dat wij de kantoorplanten binnen in de hal inladen in onze bestelwagens. Vooral in de winter is dit gewenst om grote temperatuurverschillen te voorkomen.

werken bij 123planten