Betaalmethoden

Factuur

Vaste klanten kunnen op rekening betalen. Om hier gebruik van te maken maak je een account aan, na enkele orders en een kredietcontrole zullen wij deze betaalmethode activeren in je account. Vraag onze klantenservice indien je gelijk de eerste order op rekening wilt betalen. Voorwaarden; het afleveradres dient overeen te komen met het adres in het handelsregister en het betalingstermijn is 14 dagen.

Factuur betalen

iDeal

Je betaalt met iDEAL veilig en snel zonder extra transactiekosten, vanuit het programma van jouw eigen bank. Om gebruik te kunnen maken van iDeal is registratie niet nodig. Bankieren bij Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Fortis, ASN bank, Friesland bank, Triodos of Van Lanschot Bankiers is wel noodzakelijk.

iDeal-betalingen komen direct bij ons binnen waardoor wij in staat zijn om jouw bestelling zeer snel te verwerken

iDeal betalen

PayPal

Een transactie via PayPal is eenvoudig en snel, alleen een wachtwoord en account zijn nodig voor het voltooien van de transactie. PayPal biedt de mogelijkheid om je bankrekening aan een PayPal-rekening te koppelen. Via PayPalbetalingen worden je financiële gegevens niet bekend bij 123planten. Let erop dat je tegoed hebt op je PayPal rekening. De verwerking van de betaling kan anders tot wel een week duren. Aan deze betaalmethode zijn geen transactiekosten verbonden.

Paypal betalen

Creditcard

Betaal eenvoudig met de vertrouwde creditcards van Visa, Maestro & Mastercard.

Via Buckaroo kan je over een beveiligde verbinding betalen met jouw creditcard. Selecteer in stap 2 van het bestelproces de gewenste creditcardmaatschappij.

Creditcard betalen

Vooraf overmaken

IBAN:NL53RABO0338696814 BIC: RABONL2U met vermelding van het ordernummer, ten name van 123planten b.v.. Na ontvangst van jouw betaling volgt een bevestigingsmail. De bestelling wordt hierna verder in behandeling genomen.

Vooraf overmaken betalen