Schaduw kantoorplanten

Weinig zonlicht op kantoor, maar wil je toch mooie kantoorplanten op je werkplek? Dan zijn schaduw kantoorplanten hier perfect voor. Wij bieden hiervoor verschillende soorten kantoorbeplanting aan die alle zijn voorzien van het unieke SWC-systeem, hierdoor nemen de kantoorplanten naar behoefte water op uit het reservoir.

Lees meer Lees minder
Schaduw kantoorplanten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
14 producten
 • Kantoorplant-kentia-howea-in-pot
  Kentia Howea Forsteriana
  180 cm
  Vanaf
  € 18732
 • Kantoorplant-monstera-gatenplant-in-pot
  Monstera Gatenplant
  70 cm
  Vanaf
  € 8107
 • Kantoorplant-monstera-mosstok-groot-in-pot
  Monstera Pertusum Gatenplant
  110 cm
  Vanaf
  € 14971
 • Groene-kantoorplant-imperial-green-in-pot
  Philodendron Imperial Green
  70 cm
  Vanaf
  € 11485
  • Levering eigen transport
  • Smart Water Control System
  • 1 jaar gratis onderhoud
  • Professioneel advies
 • Kantoorplant-philodendron-red-beauty-in-pot
  Philodendron Red Beauty
  100 cm
  Vanaf
  € 15613
 • Van laag naar hoog sorteren
  per pagina
  14 producten

  Schaduw kantoorplanten met SWC

  Je zal het ongetwijfeld al eens meegemaakt hebben dat jouw schaduwkantoorplant veel eerder dan gewenst zijn sierwaarde verloor of zelfs dood ging. Meestal komt dit door een onjuiste watergift, soms door de verkeerde standplaats, of je hebt geen groene vingers en onbewust voor een moeilijkere plant voor kantoor gekozen. Deze drie gevaren weten wij eenvoudig te vermijden.

  1. Het assortiment interieurbeplanting bestaat enkel uit sterke kantoorplanten. Je kan dus geen verkeerde keuze maken. 
  2. Wij controleren de standplaats bij levering. Dit is mogelijk omdat onze eigen collega's de schaduw kantoorplanten komen plaatsen.
  3. Het watergeven wordt vereenvoudigd door ons SWC-systeem en door ons gecontroleerd.

  Kantoorplanten voor een standplaats met weinig licht bestellen

  Bij 123kantoorplanten kan je kantoorplanten geshikt voor weinig licht online kopen. Door middel van de filters kies jij eenvoudig geschikte planten. Qua lichtintensiteit hanteren wij twee keuzes. Enkel de kantoorplanten binnen twee meter voor het raam vallen onder de optie 'direct voor het raam'. Staan ze naast het het raam, of verder dan twee meter ervoor, dan kies je voor de optie 'niet voor het raam'. Deze laatste groep zijn kantoorplanten voor in de schaduw.

  Schaduwkantoorplanten in pot

  Onze kantoorbeplanting is compleet geleverd. De getoonde prijs is incuslief sierpot, swc-systeem en een jaar lang onderhoud. Er komt zelfs geen meerprijs op qua afleverkosten.

  Door middel van het unieke Smart Water Control system nemen planten op kantoor zelf water op dat zij nodig hebben. Hierdoor hoeven wij minder vaak langs te komen. Daarnaast zijn de schaduwkantoorplanten voorzien van een sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat wij een melding binnen krijgen wanneer de waterbuffer bijna leeg is.