Geniet van je werk met kantoorplanten

Wij ontzorgen jou met ons slimme watersysteem voor kantoorbeplanting. Met dit systeem kunnen wij efficiënter planten verzorgen, zo houd jij meer tijd over om het werk van je collega’s nog leuker te maken. Wij creëren voor de werknemers een groene werkplek voor nog meer werkplezier.
Smart Water Control System
Lagere onderhoudsfrequentie, blije planten

Mooie kantoorplanten, ook volgend jaar

123kantoorplanten is de specialist voor kantoorbeplanting. Hierbij staat ontzorgen op het gebied van planten op kantoor centraal. Dit doen wij door middel van een uniek slim watersysteem. Het systeem geeft geleidelijk water naar behoefte van de kantoorplant. Hierdoor hoef jij minder vaak water te geven en dat bespaart jou kosten.

Top 10 populairste kantoorplanten
Kantoorplant-kentia-howea-in-pot
Kentia Howea Forsteriana
180 cm
Vanaf
€ 18732
Kentia-howea-kantoorplant-in-pot 1
Kentia Howea Forsteriana
130 cm
Vanaf
€ 11024
Grote-kantoorplant-dracaena-cintho-in-pot
Dracaena Cintho Drakenbloedboom
190 cm
Vanaf
€ 19099
Kantoorplant-philodendron-red-beauty-in-pot
Philodendron Red Beauty
100 cm
Vanaf
€ 15613
Calathea-oppenheimiana-kantoorplant
Calathea oppenheimiana Calathea
130 cm
Vanaf
€ 14879
Kantoorplant-monstera-mosstok-groot-in-pot
Monstera Pertusum Gatenplant
120 cm
Vanaf
€ 10657

Planten bij klanten

In het nieuwe pand van Stolze, dat in 2023 is opgelverd heeft 123planten de interieurbeplanting verzorgd. Hierbij zijn alle ruimtes gevuld, zoals de receptie, kantine, vergaderruimtes en kantoren. Denk aan grote kantoorplanten van 250cm tot kleine bureauplanten van 40cm. Het merendeel van de beplanting is geplaatst met het SWC-systeem, wat de onderhoudskosten ten goede komt.
Stolze Installatietechniek

Planten bij klanten

In het nieuwe pand van Stolze dat in 2023 is opgelverd heeft 123planten de interieurbeplanting verzorgd. Hierbij zijn alle ruimtes gevuld, zoals de receptie, kantine, vergaderruimtes en kantoren. Denk aan grote kantoorplanten van 250cm tot kleine bureauplanten van 40cm. Het merendeel van de beplanting is geplaatst met het SWC-systeem, wat de onderhoudskosten ten goede komt.
-
Stolze Installatietechniek

Planten bij klanten

In deze gekke tijden waarbij levertijden van maanden t.o.v. weken meer regel dan uitzondering zijn, was de levering van 123kantoorplanten uitermate snel. De planten staan er nog steeds prachtig bij en de after service is uitstekend. Eigenlijk kan ik geen kritisch punt bedenken.
Ronald Vrijmoed
Zeeuw & Zeeuw Kia Naaldwijk

Planten bij klanten

Ons industriële kantoor heeft een sfeervolle uitstraling gekregen door de prachtige kantoorplanten. Wij krijgen uitstekend advies over de plantkeuze, het onderhoud en de plekken die wat groene magie kunnen gebruiken. Ook met onderhoud wordt meegedacht en dit wordt nu zelfs helemaal uit handen genomen. Helemaal top op een mannenkantoor. 123kantoorplanten is een ook nog eens superleuk bedrijf om mee te werken. Een absolute aanrader voor een ieder die zijn kantoor wil vergroenen!
Egbert Veldhuijzen
Hypershop

Planten bij klanten

Eind 2019 is het nieuwe trainingscomplex van Feyenoord Academy opgeleverd. Een prachtig gebouw met schitterende faciliteiten voor onze voetbaltalenten. Zo’n topsportomgeving moet natuurlijk ook de juiste uitstraling hebben, en de planten van 123kantoorplanten.nl helpen daar uitstekend bij.
Michiel Jonkman
Feyenoord Academy