Strelitzia Nicolai - Paradijsvogelplant

Strelitzia Nicolai - Paradijsvogelplant

De Strelitzia is met haar grote groene bladeren een populaire kamerplant. Deze kamerplant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en staat graag op een plekje met veel licht. Op kantoor creëert hij een tropisch effect.

Op voorraad Gratis bezorgd binnen 2 weken

Specialist in kantoorbeplanting

  • Smart Water Control System
  • Geïnstalleerd geplaatst
  • 1 jaar gratis onderhoud
  • 1 jaar plantgarantie
Hulp nodig? +31 85 4012 700

Kantoorbeplanting met SWC-systeem

Deze kantoorplant is voorzien van het Smart Water Control System. Hierdoor blijven planten langer mooi en worden onderhoudskosten gereduceerd. 

Door het SWC-systeem is de plant voor kantoor in staat naar behoefte water op te nemen. Dit zorgt voor een optimaal waterverbruik, waardoor de onderhoudsfrequentie verminderd. Aan het water voegen wij speciale voeding toe, bovendien gaat dit water niet stinken. Ook is het systeem voorzien van een sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat wij een melding binnen krijgen wanneer de waterbuffer bijna op is, voor optimaal onderhoud. 

Al onze kantoorplanten zijn standaard voorzien van een slim watersysteem.

Door middel van het unieke Smart Water Control Systeem kunnen onze planten zichzelf voorzien van water. Hierdoor hoeven wij minder vaak langs te komen. Vanuit de plantenbak wordt het water namelijk naar de plant toe getransporteerd. Aan dit water voegen wij speciale voeding toe. Bovendien gaat het water niet stinken. Daarnaast is het systeem voorzien van een sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat wij een melding binnen krijgen wanneer de waterbuffer bijna op is. Op deze manier weten wij wanneer het water aangevuld moet worden.

Anderen bekeken ook
Kantoorplant-monstera-gatenplant-in-pot
Monstera Gatenplant
75 cm
Vanaf
€ 9181
Kantoorplant-monstera-mosstok-groot-in-pot
Monstera Pertusum Gatenplant
120 cm
Vanaf
€ 13778
Grote-kantoorplant-strelitzia-nicolai-in-pot
Strelitzia Nicolai Paradijsvogelplant
150 cm
Vanaf
€ 16439 € 13595
Kantoorbeplanting-uitbesteden
Plantenset Trio (3 stuks)
€ 46389 € 41750
Inclusief 1 jaar gratis onderhoud & garantie

Onderhoud voeren wij uit in Nederland en Antwerpen. Het eerste jaar zijn de onderhoudsbeurten geheel gratis. Na dit jaar kunnen wij het onderhoud tegen een zeer scherp tarief aanbieden dankzij ons unieke SWC-Systeem. Tijdens een service beurt worden de kantoorplanten voorzien van water en voeding. Indien nodig snoeien wij de plant om zijn vorm te behouden en worden lelijke bladeren en stof verwijderd. Bovendien controleren wij de kantoorbeplanting om eventuele ongedierte ter plekke te bestrijden. 

Ben je nog niet overtuigd van de kwaliteit of service? Je hoeft je geen zorgen te maken; mocht de plant zijn sierwaarde verliezen in het eerste jaar, dan zullen wij deze kosteloos vervangen.

Meer van onze projecten
Cadeau Concepten B.V.
Cadeau Concepten B.V.
Cadeau Concepten heeft een kantoorpand gelegen in Oosthuizen. Zij hebben dit pand recentelijk verbouwd tot een modern kantoor. Wij mochten de puntjes op de i zetten met tientallen prachtige kantoorplanten waardoor nu het kantoor nog meer sfeer heeft gekregen.
Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
De Kia-dealer van Zeeuw & Zeeuw heeft een showroom in Naaldwijk. Een auto kopen is volgens Ronald een echte beleving, dit moet van A tot en met Z worden verzorgd. Hier hoort een omgeving bij waar klanten zich prettig voelen.
Kantoorbeplanting bij Hypershop
Kantoorbeplanting bij Hypershop
Hypershop is een ICT-bedrijf in Rijswijk. Mede-eigenaar Egbert heeft als uitdaging het werven van goede collega's. Het bedrijf heeft daarom als doel om het werk zo leuk mogelijk te maken. Genieten van je werk kan alleen met een mooi en gezellig kantoor.