Kantoorplanten voor in het zonlicht

Direct zonlicht op kantoor, maar wil je toch mooie kantoorplanten op je werkplek? Dan zijn kantoorplanten voor in de zon hier perfect voor. Wij bieden hiervoor verschillende soorten kantoorbeplanting aan die alle zijn voorzien van het unieke SWC-systeem, hierdoor nemen de kantoorplanten naar behoefte water op uit het reservoir.

Lees meer Lees minder
Kantoorplanten voor in het zonlicht
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
7 producten
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
7 producten

Kantoorplanten voor in direct zonlicht met SWC

Je zal het ongetwijfeld al eens meegemaakt hebben dat jouw kantoorplant in de zon veel eerder dan gewenst zijn sierwaarde verloor of zelfs dood ging. Meestal komt dit door een onjuiste watergift, soms door de verkeerde standplaats, of je hebt geen groene vingers en onbewust voor een moeilijkere plant voor kantoor gekozen. Deze drie gevaren weten wij eenvoudig te vermijden.

  1. Het assortiment interieurbeplanting bestaat enkel uit sterke kantoorplanten. Je kan dus geen verkeerde keuze maken. 
  2. Wij controleren de standplaats bij levering. Dit is mogelijk omdat onze eigen collega's de kantoorplanten komen plaatsen.
  3. Het watergeven wordt vereenvoudigd door ons SWC-systeem en door ons gecontroleerd.

Kantoorplanten bestellen voor in de volle zon

Bij 123kantoorplanten kan je kantoorplanten online kopen voor in direct licht. Door middel van de filters kies jij eenvoudig geschikte planten. Qua lichtintensiteit hanteren wij twee keuzes. Enkel de kantoorplanten binnen twee meter voor het raam vallen onder de optie 'direct voor het raam'. Staan ze naast het het raam, of verder dan twee meter ervoor, dan kies je voor de optie 'niet voor het raam'. 

Kantoorplanten in pot

Onze kantoorbeplanting is compleet geleverd. De getoonde prijs is incuslief sierpot, swc-systeem en een jaar lang onderhoud. Er komt zelfs geen meerprijs op qua afleverkosten.

Door middel van het unieke Smart Water Control system nemen planten op kantoor zelf water op dat zij nodig hebben. Hierdoor hoeven wij minder vaak langs te komen. Daarnaast zijn de kantoorplanten voor in direct zonlicht voorzien van een sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat wij een melding binnen krijgen wanneer de waterbuffer bijna leeg is.