Cadeau Concepten B.V.

Cadeau Concepten heeft een kantoorpand gelegen in Oosthuizen. Zij hebben dit pand recentelijk verbouwd tot een modern kantoor. Wij mochten de puntjes op de i zetten met tientallen prachtige kantoorplanten waardoor nu het kantoor nog meer sfeer heeft gekregen.
Leestijd: 2 minuten

Gezamenlijke ruimtes

Bij ons eerste bezoek lag de focus op het aankleden van de gezamenlijke ruimtes met grote kantoorplanten. In de kantine, vergaderruimte en ontvangst zijn totaal twaalf SWC-systemen geplaatst. Hierbij is rekening gehouden met de standplaats en lichtbehoefte van iedere kantoorplant.

Kantoren

Na de positieve ervaring van ons eerste bezoek, is ons gevraagd om ook alle werkplekken te voorzien van planten. Wij hebben alle kantoorruimtes voorzien van ieder twee grote kantoorplanten. Dit heeft geresulteerd in een groene en gezellige werkomgeving voor alle collega’s.

Meer van onze projecten
Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
De Kia-dealer van Zeeuw & Zeeuw heeft een showroom in Naaldwijk. Een auto kopen is volgens Ronald een echte beleving, dit moet van A tot en met Z worden verzorgd. Hier hoort een omgeving bij waar klanten zich prettig voelen.
Bekijk dit project
Kantoorbeplanting bij Hypershop
Kantoorbeplanting bij Hypershop
Hypershop is een ICT-bedrijf in Rijswijk. Mede-eigenaar Egbert heeft als uitdaging het werven van goede collega's. Het bedrijf heeft daarom als doel om het werk zo leuk mogelijk te maken. Genieten van je werk kan alleen met een mooi en gezellig kantoor.
Bekijk dit project