Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk

De Kia-dealer van Zeeuw & Zeeuw heeft een showroom in Naaldwijk. Een auto kopen is volgens Ronald een echte beleving, dit moet van A tot en met Z worden verzorgd. Hier hoort een omgeving bij waar klanten zich prettig voelen.

Showroomplanten

De Kia-dealer had eerst kunstplanten in zijn showroom staan. Deze kunstplanten hadden hun beste tijd wel gehad. Ronald had de wens om echte planten te plaatsen in zijn showroom, zonder dat hij zich zorgen hoefde te maken over het verlies van hun sierwaarde.

Realisatie

123kantoorplanten ontneemt deze zorgen van de Kia-dealer met een jaar garantie en een jaar lang gratis onderhoud. De grote ramen op het noordoosten in de showroom leveren veel indirect zonlicht, wat een ideale standplaats is voor planten. De showroom leeft nu en maakt de beleving voor de klant compleet.

Meer van onze projecten
Cadeau Concepten B.V.
Cadeau Concepten B.V.
Cadeau Concepten heeft een kantoorpand gelegen in Oosthuizen. Zij hebben dit pand recentelijk verbouwd tot een modern kantoor. Wij mochten de puntjes op de i zetten met tientallen prachtige kantoorplanten waardoor nu het kantoor nog meer sfeer heeft gekregen.
Bekijk dit project
Kantoorbeplanting bij Hypershop
Kantoorbeplanting bij Hypershop
Hypershop is een ICT-bedrijf in Rijswijk. Mede-eigenaar Egbert heeft als uitdaging het werven van goede collega's. Het bedrijf heeft daarom als doel om het werk zo leuk mogelijk te maken. Genieten van je werk kan alleen met een mooi en gezellig kantoor.
Bekijk dit project