Kantoorbeplanting bij Hypershop

Hypershop is een ICT-bedrijf in Rijswijk. Mede-eigenaar Egbert heeft als uitdaging het werven van goede collega's. Het bedrijf heeft daarom als doel om het werk zo leuk mogelijk te maken. Genieten van je werk kan alleen met een mooi en gezellig kantoor.

Geen groene vingers

Hypershop had voorheen planten op kantoor die zij zelf water gaven. Hierdoor werd er wel één keer per half jaar een plant op kantoor vervangen, groene vingers ontbraken namelijk in het team.

Realisatie

In 2021 zijn alle planten vervangen voor grote kantoorplanten. Deze kantoorplanten zijn voorzien van het SWC-systeem, hierdoor is er geen moment meer in de week waarop er gedacht moet worden aan de planten. Het was voor Egbert doorslaggevend om te kiezen voor het watersysteem van 123kantoorplanten omdat de frequentie van het onderhoud door 123kantoorplanten lager is. Hierdoor worden de werkzaamheden minder vaak verstoord.

Meer van onze projecten
Cadeau Concepten B.V.
Cadeau Concepten B.V.
Cadeau Concepten heeft een kantoorpand gelegen in Oosthuizen. Zij hebben dit pand recentelijk verbouwd tot een modern kantoor. Wij mochten de puntjes op de i zetten met tientallen prachtige kantoorplanten waardoor nu het kantoor nog meer sfeer heeft gekregen.
Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
De Kia-dealer van Zeeuw & Zeeuw heeft een showroom in Naaldwijk. Een auto kopen is volgens Ronald een echte beleving, dit moet van A tot en met Z worden verzorgd. Hier hoort een omgeving bij waar klanten zich prettig voelen.