Plantenset Luxe (3 stuks)

Plantenset Luxe (3 stuks)

Met dit plantenpakket kun je eenvoudig een kleine kantoorruimte vullen. In deze bundel zitten 3 middelgrote kantoorplanten in luxe zilveren of gouden potten. Alle planten zijn voorzien van het SWC-systeem en worden volledig geïnstalleerd geplaatst.

Plantenset Luxe (3 stuks) aanpassen
Ficus Lyrata   + € 12385
Rhapis excelsa   + € 11972
Calathea oppenheimiana   + € 6028

Old Price € 1.01791 Special Price € 1.01791

excl. BTW

  Op voorraad Gratis bezorgd binnen 1 week

  Specialist in kantoorbeplanting

  • Smart Water Control System
  Hulp nodig? +31 85 4012 700
  Inclusief 1 jaar gratis onderhoud & garantie

  Onderhoud voeren wij uit in Nederland en Antwerpen. Het eerste jaar zijn de onderhoudsbeurten geheel gratis. Na dit jaar kunnen wij het onderhoud tegen een zeer scherp tarief aanbieden dankzij ons unieke SWC-Systeem. Tijdens een service beurt worden de kantoorplanten voorzien van water en voeding. Indien nodig snoeien wij de plant om zijn vorm te behouden en worden lelijke bladeren en stof verwijderd. Bovendien controleren wij de kantoorbeplanting om eventuele ongedierte ter plekke te bestrijden. 

  Ben je nog niet overtuigd van de kwaliteit of service? Je hoeft je geen zorgen te maken; mocht de plant zijn sierwaarde verliezen in het eerste jaar, dan zullen wij deze kosteloos vervangen.

  Meer van onze projecten
  Cadeau Concepten B.V.
  Cadeau Concepten B.V.
  Cadeau Concepten heeft een kantoorpand gelegen in Oosthuizen. Zij hebben dit pand recentelijk verbouwd tot een modern kantoor. Wij mochten de puntjes op de i zetten met tientallen prachtige kantoorplanten waardoor nu het kantoor nog meer sfeer heeft gekregen.
  Bekijk dit project
  Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
  Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
  De Kia-dealer van Zeeuw & Zeeuw heeft een showroom in Naaldwijk. Een auto kopen is volgens Ronald een echte beleving, dit moet van A tot en met Z worden verzorgd. Hier hoort een omgeving bij waar klanten zich prettig voelen.
  Bekijk dit project
  Kantoorbeplanting bij Hypershop
  Kantoorbeplanting bij Hypershop
  Hypershop is een ICT-bedrijf in Rijswijk. Mede-eigenaar Egbert heeft als uitdaging het werven van goede collega's. Het bedrijf heeft daarom als doel om het werk zo leuk mogelijk te maken. Genieten van je werk kan alleen met een mooi en gezellig kantoor.
  Bekijk dit project