Plantenset Luxe (3 stuks)

Plantenset Luxe (3 stuks)

Met deze plantenset kun je eenvoudig een kleine kantoorruimte vullen. In deze bundel zitten 3 middelgrote kantoorplanten in luxe zilveren of gouden potten. Alle planten zijn voorzien van het SWC-systeem en worden volledig geïnstalleerd geplaatst.

Plantenset Luxe (3 stuks) aanpassen
Ficus Lyrata   + € 8887
Rhapis Excelsa   + € 8079
Dracaena reflexa Song of Jamaica   + € 11634

Old Price € 1.06765 Special Price € 1.06765

excl. BTW

  Op voorraad Gratis bezorgd binnen 2 weken

  Specialist in kantoorbeplanting

  • Smart Water Control System
  • Geïnstalleerd geplaatst
  • 1 jaar gratis onderhoud
  • 1 jaar plantgarantie
  Hulp nodig? +31 85 4012 700
  Inclusief 1 jaar gratis onderhoud & garantie

  Onderhoud voeren wij uit in Nederland en Antwerpen. Het eerste jaar zijn de onderhoudsbeurten geheel gratis. Na dit jaar kunnen wij het onderhoud tegen een zeer scherp tarief aanbieden dankzij ons unieke SWC-Systeem. Tijdens een service beurt worden de kantoorplanten voorzien van water en voeding. Indien nodig snoeien wij de plant om zijn vorm te behouden en worden lelijke bladeren en stof verwijderd. Bovendien controleren wij de kantoorbeplanting om eventuele ongedierte ter plekke te bestrijden. 

  Ben je nog niet overtuigd van de kwaliteit of service? Je hoeft je geen zorgen te maken; mocht de plant zijn sierwaarde verliezen in het eerste jaar, dan zullen wij deze kosteloos vervangen.

  Meer van onze projecten
  Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
  Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
  De Kia-dealer van Zeeuw & Zeeuw heeft een showroom in Naaldwijk. Een auto kopen is volgens Ronald een echte beleving, dit moet van A tot en met Z worden verzorgd. Hier hoort een omgeving bij waar klanten zich prettig voelen.
  Kantoorbeplanting bij Hypershop
  Kantoorbeplanting bij Hypershop
  Hypershop is een ICT-bedrijf in Rijswijk. Mede-eigenaar Egbert heeft als uitdaging het werven van goede collega's. Het bedrijf heeft daarom als doel om het werk zo leuk mogelijk te maken. Genieten van je werk kan alleen met een mooi en gezellig kantoor.