Plantenset Trio (3 stuks)

Plantenset Trio (3 stuks)

Met dit plantenpakket kun je eenvoudig een ruimte, zoals de receptie of entree vullen met groen. In deze bundel zitten 3 middelgrote kantoorplanten in geribbelde zwarte potten. Alle planten zijn voorzien van het SWC-systeem.

Plantenset Trio (3 stuks) aanpassen
Aglaonema Silver Bay   + € 5862
Strelitzia Nicolai   + € 3220
Dracaena Janet Lind   + € 2725
zwart
zwart

Old Price € 36576 Special Price € 36576

excl. BTW

  Op voorraad Gratis bezorgd binnen 1 week

  Specialist in kantoorbeplanting

  • Smart Water Control System
  Hulp nodig? +31 85 4012 700

  Al onze kantoorplanten zijn standaard voorzien van een slim watersysteem.

  Door middel van het unieke Smart Water Control Systeem kunnen onze planten zichzelf voorzien van water. Hierdoor hoeven wij minder vaak langs te komen. Vanuit de plantenbak wordt het water namelijk naar de plant toe getransporteerd. Aan dit water voegen wij speciale voeding toe. Bovendien gaat het water niet stinken. Daarnaast is het systeem voorzien van een sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat wij een melding binnen krijgen wanneer de waterbuffer bijna op is. Op deze manier weten wij wanneer het water aangevuld moet worden.

  Inclusief 1 jaar gratis onderhoud & garantie

  Onderhoud voeren wij uit in Nederland en Antwerpen. Het eerste jaar zijn de onderhoudsbeurten geheel gratis. Na dit jaar kunnen wij het onderhoud tegen een zeer scherp tarief aanbieden dankzij ons unieke SWC-Systeem. Tijdens een service beurt worden de kantoorplanten voorzien van water en voeding. Indien nodig snoeien wij de plant om zijn vorm te behouden en worden lelijke bladeren en stof verwijderd. Bovendien controleren wij de kantoorbeplanting om eventuele ongedierte ter plekke te bestrijden. 

  Ben je nog niet overtuigd van de kwaliteit of service? Je hoeft je geen zorgen te maken; mocht de plant zijn sierwaarde verliezen in het eerste jaar, dan zullen wij deze kosteloos vervangen.

  Meer van onze projecten
  Cadeau Concepten B.V.
  Cadeau Concepten B.V.
  Cadeau Concepten heeft een kantoorpand gelegen in Oosthuizen. Zij hebben dit pand recentelijk verbouwd tot een modern kantoor. Wij mochten de puntjes op de i zetten met tientallen prachtige kantoorplanten waardoor nu het kantoor nog meer sfeer heeft gekregen.
  Bekijk dit project
  Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
  Kia Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk
  De Kia-dealer van Zeeuw & Zeeuw heeft een showroom in Naaldwijk. Een auto kopen is volgens Ronald een echte beleving, dit moet van A tot en met Z worden verzorgd. Hier hoort een omgeving bij waar klanten zich prettig voelen.
  Bekijk dit project
  Kantoorbeplanting bij Hypershop
  Kantoorbeplanting bij Hypershop
  Hypershop is een ICT-bedrijf in Rijswijk. Mede-eigenaar Egbert heeft als uitdaging het werven van goede collega's. Het bedrijf heeft daarom als doel om het werk zo leuk mogelijk te maken. Genieten van je werk kan alleen met een mooi en gezellig kantoor.
  Bekijk dit project